کوفته تن ماهی پفکی غذایی راحت و خوشمزه است که برای وعده های شام و ناهار می توانید میل نمایید. در این دستور مواد برای دو قوطی تن ماهی ذکر شده است. این غذا مشابه پکوره است.

مواد لازم برای تهیه کوفته تن ماهی پفکی
| تن ماهی | 2 قوطی |
| آرد | 1 لیوان |
| آب | 1/2 لیوان |
| بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
| پیاز | 1 عدد متوسط |
| تخم مرغ | 2 عدد |
| جعفری خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
| نمک | به مقدار لازم |
| زردچوبه | به مقدار لازم |
| فلفل | به مقدار لازم |
| ادویه | به مقدار لازم |
در آشپزشو هماره ما باشید
طرز تهیه کوفته تن ماهی پفکی
- ابتدا تن ماهی را جوشانده و روغن آن را کاملا بگیرید. سپس با دست یا چنگال ریز خرد کنید.
- داخل ظرفی آرد سفید، آب، بکینگ پودر و فلفل سیاه را خوب مخلوط کنید.
- دو عدد تخم مرغ را با این مایه چسبنده به خوبی مخلوط کنید.
- پیاز را رنده کرده و آب ان را خوب بگیرید. سپس به مواد اضافه کنید.
- جعفری ساطوری شده، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودر پاپریکا و نمک را افزوده و خوب مخلوط کنید.
- در پایان تن ماهی، آب لیمو و رنده پوست لیمو را با مواد اضافه و مخلوط کنید.
- روی مایه را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
- سپس با دست یا با قاشق به اندازه یک گردو از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.
- بهتر است روغن را در ظرفی کوچک بریزید تا کوفته ها در روغن شناور شوند.
- کوفته ها را در روغن بچرخانید تا همه طرف آن طلایی شود.
- روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن جذب شود.
- با سس تند سرو نمایید.
منبع : cookway20blog