مواد لازم برای آش دوغ شیرازی
- گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
- برنج:دو لیوان
- لپه:یک لیوان
- شوید و نعنا خشک:به مقدار کافی
- دوغ:به مقدار کافی
- پیاز
- نمک و زردچوبه و روغن:به مقدار کم
طرز تهیه آش دوغ شیرازی
برنج و لپه را جداگانه بشویید و با کمی آب خیس دهید.
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و گوشت چرخ کرده را به همراه پیار خرد شده و مقداری نمک و زردچوبه داخل روغن داغ شده تفت دهید .
بعد از تفت گوشت ، لپه خیس داده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و برنج و شوید خشک را داخل آن بریزید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید و تا بپزد .
در حین پختن برنج به آن کم کم آب اضافه کنید تا برنج نرم نرم شود.
بعد از پخت دانه های برنج گوشت و لپه را تفت داده شده را به آن اضافه کنید و دوغ را هم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا مواد کاملا کنار هم بپزند و قوام بیایند.
در آخر آش را بچشید و از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان بریزید.
در آشپزشو هماره ما باشید
نکات تکمیلی در مورد آش دوغ شیرازی
آش دوغ شیرازی جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش دوغ شیرازی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : cookwayblog