مواد لازم برای آش دوغ شیرازی

  • گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
  • برنج:دو لیوان
  • لپه:یک لیوان
  • شوید و نعنا خشک:به مقدار کافی
  • دوغ:به مقدار کافی
  • پیاز
  • نمک و زردچوبه و روغن:به مقدار کم

آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

برنج و لپه را جداگانه بشویید و با کمی آب خیس دهید.

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و گوشت چرخ کرده را به همراه پیار خرد شده و مقداری نمک و زردچوبه  داخل روغن داغ شده  تفت دهید .

بعد از تفت گوشت ، لپه خیس داده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و برنج و شوید خشک را داخل آن بریزید و با مقداری آب  روی حرارت قرار دهید و تا بپزد .

در حین پختن برنج به آن کم کم آب اضافه کنید تا برنج نرم نرم شود.

بعد از پخت دانه های  برنج گوشت و لپه را تفت داده شده را به آن اضافه کنید و دوغ را هم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا مواد کاملا کنار هم بپزند و قوام بیایند.

در آخر آش را بچشید و از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان بریزید.

در آشپزشو  هماره ما باشید

نکات تکمیلی در مورد آش دوغ شیرازی

آش دوغ شیرازی جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش دوغ شیرازی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : cookwayblog