مواد لازم:
- سینه مرغ : یک عدد
- جعفری خردشده: به مقدار لازم
- سیبزمینی پختهشده: یک عدد
- هویج پختهشده: یک عدد
- پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: یک عدد
- نمک، زردچوبه، فلفل و زعفران: به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه:
۱. سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده با شعله ملایم میپزیم تا آب آن کشیده شود.
۲. سیبزمینی و هویج را پخته و گرم گرم آن را رنده میکنیم.
۳. مرغ و سیبزمینی و هویج را مجدداً مخلوط و پیاز داغ را هم را هم اضافه میکنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، آرد سوخاری، نمک و فلفل آن را خوب ورز میدهیم.
۴. کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمیداریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
در آشپزشو هماره ما باشید
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی