دستور تهیه مربای پوست هندوانه:
مربای پوست هندوانه ،اصولا از گذشته دیر باز تا امروز، به این صورت تهیه میشد که پوست هندوانه رادر آب آهک میخواباندند تا فرم بگیرد و بعد با آن مربا تهیه کنند.ولی در این دستور تهیه ما از آب آهک استفاده نمیکنیم.
مواد لازم مربای پوست هندوانه
1 لیوان فقط پوست سفید هندونه
3/4 لیوان شکر
نصف لیوان آب
گلاب و هل و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه مربای پوست هندوانه:
قسمت سفید رنگ هندوانه را خرد کرده و یا قالب بزنید. سپس به همراه نصف لیوان آب بپزید . در ادامه شکر و هل را افزوده و به پخت آن ادامه دهید تا مربا غلیظ شود. درنهایت گلاب را بریزید و بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کنید.
همچنین بخوانید:
ادویه مخصوص مربای پوست هندوانه :
جوز هندی :1/4 قاشق چایخوری
ادویه مخلوط :1/4 قاشق چایخوری
هل سبز :1 قاشق چایخوری سرخالی
میخک :4 عدد
زنجبیل :1/2 قاشق چایخوری
دارچین پودر شده :1/3 قاشق چایخوری
پودر بادیان :1/4 قاشق چایخوری
منبع : نمناک