مواد لازم :
سینه مرغ آبپز شده یک عدد
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
جعفری چند شاخه
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک بسته
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
سس گوجه فرنگی چند قاشق
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
خمیر آماده مخصوص سمبوسه (یوفکا مستطیل شکل)
مواد لازم :
سینه مرغ آبپز شده یک عدد
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
جعفری چند شاخه
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک بسته
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
سس گوجه فرنگی چند قاشق
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
خمیر آماده مخصوص سمبوسه (یوفکا مستطیل شکل)
هر روز از سبزی های مختلف استفاده می کنید اما از خواص آن ها به طور دقیق اطلاع دارید؟ برخی از سبزی ها هستند که می توانند بدن شما را در برابر هر گونه بیماری بیمه کنند. در ادامه به این سبزی های میکروب کش بیشتر اشاره خواهیم کرد.
** سیر به دلیل دارا بودن ترکیبات فراوان، یک سمزدای فوقالعاده محسوب میشود. این ماده غذایی کمک میکند تا سموم و مواد زائد به ویژه آلودگیهایی مانند سرب و جیوه از بدن خارج شوند. علاوه بر این، سیر دارای خواص ضدباکتریایی است برای همین میتواند رودهها را به خوبی تمیز کند.
** خانواده کلم مثل کلم سبز، گل کلم، کلم برگ، کلم بروکسل و غیره جزو بهترین سبزیجات موجود برای سم زدایی بدن هستند به خاطر اینکه کلمها کبد را تحریک میکنند. میتوانید انواع کلمها را به صورت خام یا پخته شده در سالاد یا در غذاهای دیگر به صورت رنده یا خرد شده استفاده کنید.
** جعفری یک ضد عفونی کننده عالی و ادرار آور بسیار خوب است. این سبزی معطر و البته پرطرفدار، عملکرد کلیهها را تحریک میکند و نقش مهمی در دفع سموم بدن دارد. به غذاهایتان مثل سالادها، پاستاها، سوپ و غیره جعفری اضافه کنید. اگر یک دوره سم زدایی جدی را شروع کردهاید آب جعفری فوقالعاده است.
** چغندر قند نیز جز مواد غذایی سم زدا محسوب میشود. در واقع چغندر قند حاوی «متیونین» است که به رفع مواد زائد بدن کمک میکند. «بتانین» موجود در آن باعث میشود که اسیدهای چرب موجود در کبد زودتر تجزیه شوند. اگر یک دوره سم زدایی در پیش گرفتهاید چغندر قند را به صورت خام با آب لیموترش و ورقههای نازک پیاز میل کنید.
منبع: mazeh20
- سبزی (گشنیز،ترخون،ریحان،تره،پیازچه،جعفری ،شوید) :2 لیوان
- تخم مرغ : 4 عدد
- پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد
- گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری
- نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم
- روغن حیوانی : 1 قاشق چایخوری تا1 قاشق مربا خوری
- گوشت گوسفند بدون چربی:نیم کیلو
- کدو تنبل رنده شده :150 گرم
- هویج :2 عدد
- عصاره سبزیجات :½1 پیمانه
- برنج :1 پیمانه یا (200 گرم)
- کشمش :¼ پیمانه
- دارچین آسیاب شده :2 قاشق غذاخوری
- پیاز:1 عدد
- سیر :2 حبه
- زیره آسیاب شده :2 قاشق مرباخوری
- هل آسیاب شده :2 قاشق مرباخوری
- رنده پوست پرتقال :2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع گیاهی :4 قاشق غذاخوری
- عسل :1 قاشق مرباخوری
- لیموترش :1 عدد
- پرک فلفل قرمز : مقداری
- پرک بادام بو داده :مقداری
- زعفران : مقداری
- برگ نعناع :برای سرو غذا
- ماست غلیظ :برای سرو غذا
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند.
برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.
"رولت صورتی با آب لبو"
برای قالب 30 در 40 سانتیمتر
تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 120 گرم
آرد سفید 120 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری اگر وانیل ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
اب لبوی خام که میتونین با ابمیوه گیری ابش رو بگیرین 2 تا 4 قاشق غذاخوری
خامه قنادی فرم گرفته به میزان دلخواه