مواد لازم:

  • سینه مرغ : یک عدد
     
  • جعفری خردشده: به مقدار لازم
     
  • سیب‌زمینی پخته‌شده: یک عدد
     
  • هویج پخته‌شده: یک عدد
     
  • پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری
     
  • آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
     
  • تخم مرغ: یک عدد
     
  • نمک، زردچوبه، فلفل و زعفران: به مقدار لازم

     

دستور پخت و طرز تهیه:

۱. سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده با شعله ملایم می‌پزیم تا آب آن کشیده شود.

۲. سیب‌زمینی و هویج را پخته و گرم گرم آن را رنده می‌کنیم.

۳. مرغ و سیب‌زمینی و هویج را مجدداً مخلوط و پیاز داغ را هم را هم اضافه می‌کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، آرد سوخاری، نمک و فلفل آن را خوب ورز می‌دهیم.

۴. کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی‌داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می‌دهیم و در روغن سرخ می‌کنیم.

در آشپزشو  هماره ما باشید

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی