۶ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

جوجه زعفرونی

نتیجه تصویری برای مرغ زعفرانی

برای درست کردن این مرغ یک عدد مرغ کامل متوسط از قسمت کمر برش می‌زنیم یعنی قسمت کمر و گردن کاملا بریده میشه بعد مرغ برعکس میکنیم و با فشار دست روی سینه مرغ ، کمک میکنیم تا مرغ پهن بشه بعد نوبت به مرینیت کردن میرسه شما میتونید با ادویه های دلخواهتون مزه دارش کنید من از این مواد استفاده کردم .

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

    طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

    چجوری قیمه نثار درست کنیم ؟

    قیمه نثار بر عکس خورشت قیمه یک غذایی پلویی می باشد که شباهت زیادی به مرصع پلو و آجیل پلو دارد اما از نظر طعم اندکی تفاوت بین این سه غذا وجود دارد.

    قیمه نثار

     

    قیمه نثار اصل قزوین

    قیمه نثار برای کجاست ؟

    این غذای خوش رنگ و شیک از جمله دستور پخت های قزوین می باشد که گاهی اوقات در برخی مراسمات رسمی و حتی عروسی ها نیز طبخ می شود.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

    طرز تهیه مربای پوست هندوانه با روش ساده و سریع

    دستور تهیه مربای پوست هندوانه:

    مربای پوست هندوانه ،اصولا از گذشته دیر باز تا امروز، به این صورت تهیه میشد که پوست هندوانه رادر آب آهک میخواباندند تا فرم بگیرد و بعد با آن مربا تهیه کنند.ولی در این دستور تهیه ما از آب آهک استفاده نمیکنیم.

    مربای پوست هندوانه

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • شنبه ۱۹ مهر ۹۹

    طرز تهیه “سالاد شیرازی” حرفه ای مخصوص رستوران ها

    مواد لازم سالاد شیرازی

    گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
    پیاز 3 عدد متوسط
    خیار 5 عدد متوسط
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آب لیمو یا آب غوره ¾ استکان
    نعنای خشک و روغن زیتون به میزان لازم (اختیاری)
    سالاد

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • يكشنبه ۱۳ مهر ۹۹

    طرز تهیه هات داگ پنیری لذیذ و خوش طعم در خانه

    هات داگ نوعی ساندویچ گرم می باشد که با انواع چاشنی مانند پیاز، سس گوجه فرنگی، و پنیر و سس خردل و … به دست می آید، که هات داگ مرغ، هات داگ تنوری و هات داگ پنیری بیشتر مورد محبوبیت عموم قرار گرفته شده است.

    مواد مورد نیاز

    • به مقدار نیاز پنیر چدار
    • چهار یا پنج عدد سوسیس هات داگ
    • چهار یا پنج عدد نان ساندویچ
    • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر سیر
    • صد گرم کره
    • فلفل به میزان نیاز

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • دوشنبه ۷ مهر ۹۹

    دستور تهیه اکبر جوجه اصل مازندران

    اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.

    ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • يكشنبه ۶ مهر ۹۹