۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

غذاهای خوشمزه با سویا

آماده کردن سویا برای طبخ
مشکلی که برای استفاده از سویا در تهیه‌ غذا‌های مختلف وجود دارد، طعم و بوی سویا و نفخ زیادیست که پس از مصرف آن ایجاد می‌شود؛ بنابراین قبل از استفاده از این گیاه، باید این مشکل را حل کرده و به اصطلاح سویا را برای طبخ آماده کنید. مراحل آماده کردن سویا برای طبخ به این قرار است:

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹

    طرز تهیه انواع مدل از واویشکا غذای محلی شمالی

    طرز تهیه واویشکا جگر
    اصیل ترین نوع از واویشکا که فقط در مناطق شمالی طبخ می گردد واویشکای جگر است که کاملا شبیه به جغور بغور خودمان می باشد! برای طبخ این غذای محلی خوشمزه نیاز به مواد زیر خواهید داشت:

    جگر گوسفندی ۱/۲ عدد
    زردچوبه به میزان لازم
    پیاز ۱ عدد
    روغن به میزان لازم
    جگر سفید گوسفند ۱/۲ عدد
    دل گوسفند ۱/۲ عدد
    گوجه فرنگی ۱ عدد
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    آب به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۹

    طرز تهیه قیمه نثار

    طرز تهیه قیمه نثار مجلسی به روش قزوینی‌های قدیمی

    «قیمه نثار» یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. اسمش قیمه نثار است اما قیمه نیست. یک پلوی خوشمزه و خوش آب و رنگ و معطر که هم حظ بصری دارد و هم طعمی لذیذ و به یاد ماندنی. قزوینی‌های اصیل قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست می‌کنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل مثل زمان‌های قدیم سر می‌شود.

    مامان‌پز، قیمه نثار قزوینی مامان حوریه

    مواد لازم :

    گوشت  قیمه شده  ۲۰۰ گرم
     خلال بادام  یک سوم لیوان
     زرشک  یک سوم لیوان
     برنج  ۲ پیمانه پلو پز
     خلال پسته  ۳ قاشق غذا خوری
     زعفران دم کرده  به میزان لازم
     گلاب  ۲ قاشق غذا خوری
     پیاز درشت  ۱ عدد
     نمک و زرچوبه و فلفل  به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
    شکر ۱ قاشق غذا خوری
    عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
    روغن حیوان در صورت لازم به میزان دلخواه

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • سه شنبه ۶ خرداد ۹۹