مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده

  • آرد  الک شده 1 و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانهٔ یا 200 میلی لیتری که باید 2 قسمت شود
  • کرم تارتار 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ  6 عدد
  • وانیل یا رنده پوست پرتقال
  • نمک  خیلی کم

کیک-اسفنجی-خوشمزه

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم و زرده تخم مرغ را با نصف پیمانه شکر و وانیل با همزن برقی آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را با مقدار کمی نمک  به تدریج  به مواد اضافه کنید و هم بزنید .بعد در ظرف دیگری  سفیده تخم مرغ را با کرم تارتار بزنید تا به اندازه لازم کف کند و بعد نصف دیگر شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود.

سپس سفیده را به آرامی با زرده مخلوط کنید و برای اینکه پف کیک نخوابد به صورت دورانی هم بزنید . مواد آماده شده کیک را در یک قالب چرب شده بریزد و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با حرارت 170 درجه بپزید.کیک را بعد از زمان پخت از فر بیرون بیاورید و با خامه و انواع میوه ها تزیین کنید.

در آشپزشو  هماره ما باشید

نکات تکمیلی در مورد کیک اسفنجی

کیک اسفنجی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک اسفنجی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : matbakhh