کوفته تن ماهی پفکی غذایی راحت و خوشمزه است که برای وعده های شام و ناهار می توانید میل نمایید. در این دستور مواد برای دو قوطی تن ماهی ذکر شده است. این غذا مشابه پکوره است.

کوفته تن ماهی پفکی

مواد لازم برای تهیه کوفته تن ماهی پفکی

تن ماهی 2 قوطی
آرد 1 لیوان
آب 1/2 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
پیاز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
ادویه به مقدار لازم

در آشپزشو  هماره ما باشید

طرز تهیه کوفته تن ماهی پفکی

  • ابتدا تن ماهی را جوشانده و روغن آن را کاملا بگیرید. سپس با دست یا چنگال ریز خرد کنید.
  • داخل ظرفی آرد سفید، آب، بکینگ پودر و فلفل سیاه را خوب مخلوط کنید.
  • دو عدد تخم مرغ را با این مایه چسبنده به خوبی مخلوط کنید.
  • پیاز را رنده کرده و آب ان را خوب بگیرید. سپس به مواد اضافه کنید.
  • جعفری ساطوری شده، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودر پاپریکا و نمک را افزوده و خوب مخلوط کنید.
  • در پایان تن ماهی، آب لیمو و رنده پوست لیمو را با مواد اضافه و مخلوط کنید.
  • روی مایه را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
  • سپس با دست یا با قاشق به اندازه یک گردو از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.
  • بهتر است روغن را در ظرفی کوچک بریزید تا کوفته ها در روغن شناور شوند.
  • کوفته ها را در روغن بچرخانید تا همه طرف آن طلایی شود.
  • روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن جذب شود.
  • با سس تند سرو نمایید.

 

منبع : cookway20blog