دستور تهیه مربای پوست هندوانه:

مربای پوست هندوانه ،اصولا از گذشته دیر باز تا امروز، به این صورت تهیه میشد که پوست هندوانه رادر آب آهک میخواباندند تا فرم بگیرد و بعد با آن مربا تهیه کنند.ولی در این دستور تهیه ما از آب آهک استفاده نمیکنیم.

مربای پوست هندوانه

مواد لازم مربای پوست هندوانه

1 لیوان فقط پوست سفید هندونه

3/4 لیوان شکر

نصف لیوان آب

گلاب و هل و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه مربای پوست هندوانه:

قسمت سفید رنگ هندوانه را خرد کرده و یا قالب بزنید. سپس به همراه نصف لیوان آب بپزید . در ادامه شکر و هل را افزوده و به پخت آن ادامه دهید تا مربا غلیظ شود. درنهایت گلاب را بریزید و بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کنید.

همچنین بخوانید:

ادویه مخصوص مربای پوست هندوانه :

  • جوز هندی :1/4 قاشق چایخوری

  • ادویه مخلوط :1/4 قاشق چایخوری

  • هل سبز :1 قاشق چایخوری سرخالی

  • میخک :4 عدد

  • زنجبیل :1/2 قاشق چایخوری

  • دارچین پودر شده :1/3 قاشق چایخوری

  • پودر بادیان :1/4 قاشق چایخوری

منبع : نمناک