طرز تهیه ناگت مرغ همراه با نکات کلیدی

ناگت مرغ یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه است که در بین کودکان محبوبیت زیادی دارد این غذا را  میتوانید در مدت زمان کوتاهی آماده کرده و به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا حتی یک وعده کامل  آماده و سرو نمایید. اگر شاغل هستید و وقت زیادی برای آماده کردن غذا ندارید میتوانید مواد آن را آماده کنید و در یک ظرف درب دار و در فریزر بگذارید و هر وقت که خواستید در روغن سرخ کرده و سرو کنید.

Image result for ‫طرز تهیه ناگت مرغ‬‎

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ:

  •      سینه مرغ چرخ شده: نیم کیلو
  •      پیاز : یک عدد کوچک
  •     سیر : یک حبه
  •     پنیر پیتزا :   150 گرم
  •     زعفران در صورت تمایل: به اندازه لازم
  •      آرد سوخاری و روغن سرخ کردنی: به اندازه کافی
  •     پودر زنجبیل، فلفل قرمز، پاپریکا ، پودر سیر و نمک به اندازه دلخواه    

 

طرز تهیه ناگت مرغ:

در آشپزشو  هماره ما باشید

پیاز را پوست گرفته و رنده ریز کنید سپس آبش را بگیرید و با گوشت مرغ چرخ شده مخلوط نمایید در ادامه سیر را نیز رنده کرده  به مواد اضافه نمایید. نمک و ادویه ها را افزوده و کمی ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند. مواد را در یک ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا 30 دقیقه بماند سپس پنیر را افزوده و خوب مخلوط کنید. مایه ناگت را روی یک سطح صاف باز کرده و قالب بزنید و یا اینکه دستتان را با آب نمناک کرده و مواد را به شکل توپک های یکسان و درآورید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن مخصوص سرخ کردنی را بریزید و بگذارید تا داغ شود ، ناگت ها را ابتدا در آرد سوخاری بغلطانید و سپس در روغن سرخ کنید. ناگت ها را بعد از سرخ شدن از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغنش برود سپس با سس دلخواه سرو نمایید.

 

مواد لازم برای ناگت مرغ بدون پنیر:

سینه مرغ چرخ شده نصف یک عدد
دو عدد زرده تخم مرغ
کره به میزان لازم

1/2 لیوان پودر کنتاکی

نمک، فلفل و آویشن به اندازه دلخواه

روغن سرخ کردنی

 

طرز تهیه ناگت مرغ بدون پنیر:

ابتدا زرده ها را با گوشت مرغ چرخ شده مخلوط کرده و کره و ادویه ها را بریزید ، سپس نیمی از پودر کنتاکی را افزوده و باقی آن را کنار بگذارید. مواد را با دست ورز داده و به شکل توپک های یکسان درآورید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا گرم شود. حالا ناگت ها را ابتدا در باقی مانده پودر کنتاکی بغلطانید و سپس در روغن سرخ کنید. ناگت ها را در یک توری فلزی قرا دهید تا روغن اضافی اش برود سپس با سس قرمز و یا سس مایونز سرو کنید.

 

منبع : نمناک