نتیجه تصویری برای کاناپه تخم مرغ(پیش غذا و عصرانه)

 

مواد اولیه :
پیازچه به میزان لازم (ساطوری شده)
پودر موسیر 2قاشق مرباخوری
پودر سیر 2قاشق مرباخوری
تخم مرغ 3عدد
سس مایونز 2قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای 250گرم
کره به میزان لازم
نان 2عدد (باگت یا فرانسوی)
پنیر پارمزان به میزان لازم (اختیاری)


طرز تهیه :
در ابتدای کار فر را روشن کنید تا گرم شود.نان را به صورت یک اندازه و حلقه ای خرد کنید و روی سینی فر چرب شده قرار دهید و ردو طرف آن را با کره چرب کنید و در صورت تمایل مقداری پنیر پارمزان روی آن بریزید و 5دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کمی برشته شوند.سپس از فر خارج کرده و بگذارید کمی سرد شوند.
کاناپه تخم مرغ(پیش غذا و عصرانه)

تخم مرغها را به همراه آب و نمک آبپز کرده و بعد ریز خرد کنید.در ظرفی مناسب مایونز،پودر سیر،پودر موسیر،پیازچه رنده شده و پنیر خامه ای را اضافه کرده و با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
در انتها تخم مرغ خرد شده را هم به مواد اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید و آنها را روی نان ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات:
1)در صورت تمایل به جای پنیر خامه ای از ماست چکیده استفاده کنید.
2)اگر دوست دارید 2حبه سیر رنده شده هم به مواد اضافه کنید.
3)میتوانید به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کرده و آن را در انتها روی مواد بریزید و بعد 5دقیقه داخل فر یا مایکروویو برشته کنید.
4)این کاناپه خوشمزه را با خیار شور سرو کنید

 

منبع: اینستاگرام