این دسر بسیار شیک و خوشمزه بوده و در مدت کوتاهی تهیه می شود. با ما همراه شوید …
طرز تهیه کرم ژلاتینه پرتقال
مواد لازم: ( برای 3 نفر)
خامه: 1 بسته
آب پرتقال: 2 لیوان
ورق ژلاتین: 8 تا 10 عدد
شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا خامه را کمی هم بزنید.
سپس آب پرتقال را کم کم به آن اضافه کرده ، شکر را نیز با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید.
ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
لیوان یا قالب مورد نظرتان را آماده کنید و مواد را به داخل آن منتقل کرده و در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد.
روش تهیه کرم پرتقال بدون ژلاتین
مواد لازم:
شکر : 1 لیوان
رنده پوست پرتقال: 2 قاشق مرباخوری (اختیاری)
نشاسته : 4 قاشق غذاخوری
آب پرتقال: 2 لیوان
طرز تهیه:
همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
دقت کنید که اجازه ندهید که کرم خیلی غلیظ شود ، چون این کرم بعد از سرد شدن غلیظ تر میشود.
سپس در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
نکته:
در آشپزشو هماره ما باشید
درصورت دلخواه میتوانید ژله رنگین کمان و یا میوه های خرد شده دلخواه را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید.
منبع: هفت گنج