این دسر بسیار شیک و خوشمزه بوده و در مدت کوتاهی تهیه می شود. با ما همراه شوید …

دسر کرم ژلاتینه پرتقالی
دسر کرم ژلاتینه پرتقالی

طرز تهیه کرم ژلاتینه پرتقال

مواد لازم: ( برای 3 نفر)

خامه: 1 بسته
آب پرتقال: 2 لیوان
ورق ژلاتین: 8 تا 10 عدد
شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا خامه را کمی هم بزنید.

سپس آب پرتقال را  کم کم به آن اضافه کرده ، شکر را نیز با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید.

ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

لیوان یا قالب مورد نظرتان را آماده کنید و مواد را به داخل آن منتقل کرده و در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد.

روش تهیه کرم پرتقال بدون ژلاتین

مواد لازم:

شکر : 1 لیوان

رنده پوست پرتقال: 2 قاشق مرباخوری (اختیاری)

نشاسته : 4 قاشق غذاخوری

آب پرتقال: 2 لیوان

طرز تهیه:

همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

دقت کنید که اجازه ندهید که کرم خیلی غلیظ شود ، چون این کرم بعد از سرد شدن غلیظ تر میشود.

سپس در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

نکته:

در آشپزشو  هماره ما باشید

درصورت دلخواه میتوانید ژله رنگین کمان و یا میوه های خرد شده دلخواه را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید.

منبع: هفت گنج