مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:
بادام خام :3 عدد
شیر:1 لیوان پر
آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سر پر
شکر :1 قاشق مرباخوری سر پر
طرز تهیه حریر بادام :
مرحله 1
ابتدا بادامها را در آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید.
مرحله 2
30 ثانیه بیشتر لازم نیست بجوشد.
مرحله 3
بادامها را آبکش کنید، رویشان آب سرد بگیرید و بلافاصله، به راحتی آنها را پوست بکنید.
مرحله 4
سپس بادامها را با مقداری آب سرد و شکر در مخلوطکن بریزید تا در عرض چندثانیه به مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود.
مرحله 5
این مخلوط را روی شعله ملایم در حالی که به طور مرتب هم میزنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزید.
مرحله 6
سپس آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید تا قوامی مانند ماست پیدا کند.
در آشپزشو هماره ما باشید
منبع: cookeri