مربای زردآلو:

زردآلو یکی از میوه های بسیار خوشمزه و پر خاصیتی است که در تهیه برخی از غذاها و آش ها و بگار میرود و مربا و مارمالاد آن ها به راحتی تهیه میشود. استفاده از زردآلوهای سفت برای درست کردن مربای زردآلو خوشمزه توصیه می شود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه مربای زردآلو و نکات آن آشنا شوید.

مربای زردآلو

مواد لازم مربای زردآلو:

  • شکر: 900 گرم
  • گلاب: نصف استکان
  • زردآلوی سفت: یک کیلو
  • آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
  • زعفران آبگرفته غلیظ: یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه مربای زردآلو خانگی:

برای تهیه این مربای خوشمزه ابتدا زردآلو را خریداری کرده و خوب بشویید، سپس آن را در یک صافی بریزید تا آبش برود.

در این میان شکر را با آب مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار دهید تا جوشد و دانه های شکر حل شود.

سپس زردآلوها را دو نیم کرده و هسته آن ها را دربیاورید و داخل شربت بریزید.

بعد از 5 دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید و گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. 

مربا را  پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کیمچی(کره ای)

کباب لقمه ترکیه ای

ترشی لیته دودی

نکاتی درباره طرز تهیه مربای زردآلو:

  • اگر زردآلو خوشرنگ و نارنجی باشه مرباتون خوشرنگ میشه ولی اگر خیلی کم رنگ و سفید بود میتونید کمی زعفران دم کرده غلیظ به مربا اضافه کنید.
  •  
  • برای اینکه متوجه قوام آمدن مربای زردآلو بشید باید یک قاشق چای خوری از مربا را در بشقاب کوچکی ریخته و  انگشت خود را وسط مربا بکشید باید یک راه تمیز باز شود و به همان شکل باقی بماند.
  • مربا که قوام آمد حرارت را خاموش کنید و در شیشه تمیزی که از قبل آماده کرده اید بریزید دورتادور لبه شیشه مربا را حتما تمیز کنید
  • سپس در ظرف را ببندید و زیاد هم سفت و محکمش نکنید
  • مجددا شیشه های پر شده با مربا را در آب جوش چیده و با در بسته ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید،
  • ۵ دقیقه در آب جوش بماند سپس به کانتر آشپزخانه منتقل کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شوند.
  • روی شیشه ها حتما برچسب تاریخ پخت مربای زردآلو رو بزنید و شیشه مربا را به یخچال یا فریزر انتقال بدید و بعد هم نوش جان کنید.

خواص زردآلو:

  • زردآلو برای سلامت چشم ، مو، و پوست مفید است.
  • خوردن این میوه موجب از بین رفتن عفونت های بدن میشود.
  • پتاسیم موجود در زردآلو فشار خون را کاهش می دهد و از بیماری های قلبی جلوگیری میکند.
  • این میوه را میتوانید به شکل تازه، خشک شده و مربا میل کنید که در همه حالات ویتامین داشته و برای بدن مفید است.
  • گرچه این میوه خواص بسیاری دارد ولی مصرف هسته آن توصیه نمیشود چرا که دارای ماده ای سمی است و خوردن آن موجب حالت تهوع و مشکلات معده میشود.

منبع : https://namnak.com/%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D8%A2%D9%84%D9%88.p15312