طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیر و باورنکردنی
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
ماست یونانی در مقایسه با ماست معمولی ، مواد معدنی کمتری دارد ، زیرا وقتی ماست منسجم تر می شود مواد معدنی آن از بین میرود.
اما این ماست در مقایسه با ماست معمولی ، پروتئین و چربی بیشتری دارد.
قیمت هایی که کارخانه های تولید ماست یونانی بر روی بسته بندی درج می کنند با هم متفاوت است بعضی از قیمت ها بسیار گران و ناعادلانه است . بنابراین بهتر است این ماست خوشمزه را خودتان در منزل تهیه کنید.
- آرد الک شده 1 و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- شکر 1 پیمانهٔ یا 200 میلی لیتری که باید 2 قسمت شود
- کرم تارتار 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 6 عدد
- وانیل یا رنده پوست پرتقال
- نمک خیلی کم
کوفته تن ماهی پفکی غذایی راحت و خوشمزه است که برای وعده های شام و ناهار می توانید میل نمایید. در این دستور مواد برای دو قوطی تن ماهی ذکر شده است. این غذا مشابه پکوره است.
نان شیرمال:
نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پزند.
نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت میشود و فارغ از مواد استفاده شده در پخت آن اغلب مدور و با قطر کمتر از 40 سانتیمتر و به رنگ قهوه ای تیره است. تفاوت اصلی نان شیرمال با فتطیر در هر شهرستان استفاده از شیر در تهیه خمیر آن بجای آب است. از همین روی بدان نانی گفته میشود که با شیر مالش داده شده باشد.
از نان شیرمال به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران یاد میشود. شیرمال یکی از قدیمیترین نان قندی محلی و یکی معروفترین رهاوردهای (سوغات) شهر سمنان است. سابقه پخت این نان در شهر سمنان به بیش از صد سال پیش بر می گردد.
- گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
- برنج:دو لیوان
- لپه:یک لیوان
- شوید و نعنا خشک:به مقدار کافی
- دوغ:به مقدار کافی
- پیاز
- نمک و زردچوبه و روغن:به مقدار کم
چگونه ترشی لبو درست کنیم؟ ترشی لبو یکی از دسته ترشی های بسیار خوشمزه و خوش رنگی است که دارای انواع متفاوتی همچون مخلوط، عربی، لیته، ساده و … بوده که به دلیل طعم و رنگی خاص از دسته ترشی های مجلسی به حساب می آید که به عنوان تزیین انواع سالاد ها و پیش غذاها و غذاهای اصلی همچون سالاد ماکارونی، دورچین انواع کباب و … نیز می توان از آن استفاده کرد. در این مطلب آموزش انواع مدل ترشی لبو شیرین، ترشی لبو شور، ترشی لبو و زرشک، ترشی لبو با سیب، با انار، و … را برای شما آموزش خواهیم داد. تا انتهای این مطلب با ما باشید.