۷ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیر و باورنکردنی

حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

مواد لازم حلیم بادمجان

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • يكشنبه ۲۸ مهر ۹۸

    روش ساده طرز تهیه ماست یونانی اصیل از یک ماست ساده محلی

    ماست یونانی در مقایسه با ماست معمولی ، مواد معدنی کمتری دارد ، زیرا وقتی ماست منسجم تر می شود مواد معدنی آن از بین میرود.

    اما این ماست در مقایسه با ماست معمولی ، پروتئین و چربی بیشتری دارد.

    ماست یونانی

    قیمت هایی که کارخانه های تولید ماست یونانی بر روی بسته بندی درج می کنند با هم متفاوت است بعضی از قیمت ها بسیار گران و ناعادلانه است . بنابراین بهتر است این ماست خوشمزه را خودتان در منزل تهیه کنید.

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • سه شنبه ۲۳ مهر ۹۸

    ساده ترین و راحت ترین نوع طرز پخت “کیک اسفنجی”

    مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده

    • آرد  الک شده 1 و نیم پیمانه
    • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    • شکر 1 پیمانهٔ یا 200 میلی لیتری که باید 2 قسمت شود
    • کرم تارتار 1 قاشق چایخوری
    • تخم مرغ  6 عدد
    • وانیل یا رنده پوست پرتقال
    • نمک  خیلی کم

    کیک-اسفنجی-خوشمزه

  • ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • نرگس کریمی
    • شنبه ۱۳ مهر ۹۸

    طرز تهیه کوفته تن ماهی پفکی غذایی سریع و خوشمزه

    کوفته تن ماهی پفکی غذایی راحت و خوشمزه است که برای وعده های شام و ناهار می توانید میل نمایید. در این دستور مواد برای دو قوطی تن ماهی ذکر شده است. این غذا مشابه پکوره است.

    کوفته تن ماهی پفکی

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • شنبه ۶ مهر ۹۸

    نان شیرمال

    نان شیرمال:
    نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پزند.
    نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت می‌شود و فارغ از مواد استفاده شده در پخت آن اغلب مدور و با قطر کمتر از 40 سانتیمتر و به رنگ قهوه ای تیره است. تفاوت اصلی نان شیرمال با فتطیر در هر شهرستان استفاده از شیر در تهیه خمیر آن بجای آب است. از همین روی بدان نانی گفته می‌شود که با شیر مالش داده شده باشد.
    از نان شیرمال به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران یاد می‌شود. شیرمال یکی از قدیمی‌ترین نان قندی محلی و یکی معروفترین رهاوردهای (سوغات) شهر سمنان است. سابقه پخت این نان در شهر سمنان به بیش از صد سال پیش بر می گردد.

    Image result for ‫نان شیر مال‬‎

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • شنبه ۶ مهر ۹۸

    ساده ترین و بهترین دستور پخت “آش دوغ شیرازی” با طعم عالی

    مواد لازم برای آش دوغ شیرازی

    • گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
    • برنج:دو لیوان
    • لپه:یک لیوان
    • شوید و نعنا خشک:به مقدار کافی
    • دوغ:به مقدار کافی
    • پیاز
    • نمک و زردچوبه و روغن:به مقدار کم

    آش دوغ شیرازی

  • ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • نرگس کریمی
    • شنبه ۶ مهر ۹۸

    طرز تهیه ترشی لبو

    چگونه ترشی لبو درست کنیم؟ ترشی لبو یکی از دسته ترشی های بسیار خوشمزه و خوش رنگی است که دارای انواع متفاوتی همچون مخلوط، عربی، لیته، ساده و … بوده که به دلیل طعم و رنگی خاص از دسته ترشی های مجلسی به حساب می آید که به عنوان تزیین انواع سالاد ها و پیش غذاها و غذاهای اصلی همچون سالاد ماکارونی، دورچین انواع کباب و … نیز می توان از آن استفاده کرد. در این مطلب آموزش انواع مدل ترشی لبو شیرین، ترشی لبو شور، ترشی لبو و زرشک، ترشی لبو با سیب، با انار، و … را برای شما آموزش خواهیم داد. تا انتهای این مطلب با ما باشید.

    Image result for ‫لبو‬‎

  • ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • نرگس کریمی
    • چهارشنبه ۳ مهر ۹۸